Sampurasun
Wilujeng Sumping

Rajah - Barman Sahyana Add Video

Posted by 0011. Adang Koernia, S.Pd, (Akoer Lah) on August 5, 2011 at 9:29 PM 1151 Views

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

1 Comment

Reply edkum las
10:43 AM on May 29, 2013 
tengah peuting ngadangu nu kieu asa....jauh panineungan......

Baraya SKKS moal Nyebat Jawa Barat tapi TATAR SUNDA

BEWARA TI PUPUHU

Baraya SKKS anu hoyong ngaos seratan-seratan Ki H Iwan Natapradja salengkepna, kayaning buku, artikel, bahasan, guaran, guguritan dina rupi-rupi topik mangga klik di http://pustakapakujajar.com

Video Panganyarna

490 views - 0 comments
2133 views - 2 comments
1331 views - 1 comment

Langganan ka SKKS

Acara Bakal Datang

No upcoming events

ASONG-SARAN

  • ""Mudah-mudahan jalan satapak téh sing geura janten jalan arageung, tapi ulah nepi ka Budaya Sunda leungit.Mihapé wéh masing-masing kumaha gé baé urang mah rék disebut prop..."
    ngamumule budaya sunda
    Jalan satapak
  • "NUHUN AH...PAMEDAK SARAN...UDAG SURI TELADANA TAFAKUR ALAM...ZIKIR JG FIKIR..."
    RUDI