Sampurasun
Wilujeng Sumping

Kawih Sunda Add Video

 
Sort: Recent | Popular Grid List
Demi Wanci - Kawih Kacapi Suling (Akoer ...
by 0011. Adang Koernia, S.Pd, (Akoer Lah) on August 5, 2011 at 6:02 PM
962 Views - 1 Comment

Samoja
by 0001. Dr. H. Ihwan D. Natapradja M.Sc., Girang Pupuhu. on April 14, 2011 at 5:13 AM
381 Views - 0 Comments

Longkewang
by 0001. Dr. H. Ihwan D. Natapradja M.Sc., Girang Pupuhu. on April 14, 2011 at 5:02 AM
398 Views - 0 Comments

Reumis Beureum Dina Eurih
by 0001. Dr. H. Ihwan D. Natapradja M.Sc., Girang Pupuhu. on April 14, 2011 at 4:56 AM
423 Views - 0 Comments

Malati di Gunung Guntur
by 0001. Dr. H. Ihwan D. Natapradja M.Sc., Girang Pupuhu. on April 14, 2011 at 4:53 AM
495 Views - 0 Comments

Kembang Tanjung
by 0001. Dr. H. Ihwan D. Natapradja M.Sc., Girang Pupuhu. on April 14, 2011 at 4:50 AM
420 Views - 1 Comment

Hareupeun Kaca
by 0001. Dr. H. Ihwan D. Natapradja M.Sc., Girang Pupuhu. on April 14, 2011 at 4:44 AM
390 Views - 0 Comments

Girimis Kasorenakeun
by 0001. Dr. H. Ihwan D. Natapradja M.Sc., Girang Pupuhu. on April 14, 2011 at 4:41 AM
476 Views - 0 Comments

Bulan Bandung Panineungan
by 0001. Dr. H. Ihwan D. Natapradja M.Sc., Girang Pupuhu. on April 14, 2011 at 4:37 AM
631 Views - 0 Comments

Angkrek Japati
by 0001. Dr. H. Ihwan D. Natapradja M.Sc., Girang Pupuhu. on April 14, 2011 at 3:02 AM
389 Views - 0 Comments

Angin Priangan
by 0001. Dr. H. Ihwan D. Natapradja M.Sc., Girang Pupuhu. on April 14, 2011 at 2:59 AM
352 Views - 0 Comments

Kukupu
by 0001. Dr. H. Ihwan D. Natapradja M.Sc., Girang Pupuhu. on April 14, 2011 at 2:46 AM
383 Views - 0 Comments


1 - 12 of 21 Videos

Baraya SKKS moal Nyebat Jawa Barat tapi TATAR SUNDA

BEWARA TI PUPUHU

Baraya SKKS anu hoyong ngaos seratan-seratan Ki H Iwan Natapradja salengkepna, kayaning buku, artikel, bahasan, guaran, guguritan dina rupi-rupi topik mangga klik di http://pustakapakujajar.com

Video Panganyarna

564 views - 0 comments
2209 views - 2 comments
1393 views - 1 comment

Langganan ka SKKS

Acara Bakal Datang

No upcoming events

ASONG-SARAN

  • ""Mudah-mudahan jalan satapak téh sing geura janten jalan arageung, tapi ulah nepi ka Budaya Sunda leungit.Mihapé wéh masing-masing kumaha gé baé urang mah rék disebut prop..."
    ngamumule budaya sunda
    Jalan satapak
  • "NUHUN AH...PAMEDAK SARAN...UDAG SURI TELADANA TAFAKUR ALAM...ZIKIR JG FIKIR..."
    RUDI