Sampurasun
Wilujeng Sumping

Kawih Sunda Add Video

 
Sort: Recent | Popular Grid List
Demi Wanci - Kawih Kacapi Suling (Akoer ...
by 0011. Adang Koernia, S.Pd, (Akoer Lah) on August 5, 2011 at 6:02 PM
1063 Views - 1 Comment

Samoja
by 0001. Dr. H. Dharmasetiawan Natapradja M.Sc., Girang Pupuhu. on April 14, 2011 at 5:13 AM
400 Views - 0 Comments

Longkewang
by 0001. Dr. H. Dharmasetiawan Natapradja M.Sc., Girang Pupuhu. on April 14, 2011 at 5:02 AM
410 Views - 0 Comments

Malati di Gunung Guntur
by 0001. Dr. H. Dharmasetiawan Natapradja M.Sc., Girang Pupuhu. on April 14, 2011 at 4:53 AM
513 Views - 0 Comments

Kembang Tanjung
by 0001. Dr. H. Dharmasetiawan Natapradja M.Sc., Girang Pupuhu. on April 14, 2011 at 4:50 AM
448 Views - 1 Comment

Hareupeun Kaca
by 0001. Dr. H. Dharmasetiawan Natapradja M.Sc., Girang Pupuhu. on April 14, 2011 at 4:44 AM
414 Views - 0 Comments

Girimis Kasorenakeun
by 0001. Dr. H. Dharmasetiawan Natapradja M.Sc., Girang Pupuhu. on April 14, 2011 at 4:41 AM
507 Views - 0 Comments

Angkrek Japati
by 0001. Dr. H. Dharmasetiawan Natapradja M.Sc., Girang Pupuhu. on April 14, 2011 at 3:02 AM
404 Views - 0 Comments

Angin Priangan
by 0001. Dr. H. Dharmasetiawan Natapradja M.Sc., Girang Pupuhu. on April 14, 2011 at 2:59 AM
373 Views - 0 Comments

Kukupu
by 0001. Dr. H. Dharmasetiawan Natapradja M.Sc., Girang Pupuhu. on April 14, 2011 at 2:46 AM
418 Views - 0 Comments


1 - 12 of 21 Videos

Baraya SKKS moal Nyebat Jawa Barat tapi TATAR SUNDA

BEWARA TI PUPUHU

Baraya SKKS anu hoyong ngaos seratan-seratan Ki H Iwan Natapradja salengkepna, kayaning buku, artikel, bahasan, guaran, guguritan dina rupi-rupi topik mangga klik di http://pustakapakujajar.com

Video Panganyarna

875 views - 0 comments
2660 views - 2 comments
1749 views - 1 comment

Langganan ka SKKS

Acara Bakal Datang

No upcoming events

ASONG-SARAN

  • "Urang hirupkeun deui kabiasaan hade sepuh kapungkur anu teu weleh someah kasasama sok sanajan teu wawuh tapi teu weleh silih ajenan ngajaga tatali wargi"
    r.wiraatmadja
    Kabiasaan nu hade
  • "Wilujeng siang.kasadaya baraya ditatar sunda.seja tumaros pami bade upload pto dmana..teras ieu web teu tiasa di akses ngange hp nya hatur nuhun."