Sampurasun
Wilujeng Sumping

Video Gallery Add Video

KATANGTOSAN:

Tayangan di ieu rohangan kedah kalebet kana kategori Kawih Sunda, Tembang Sunda (Cianjuran, Ciawian, Cigawiran), Gamelan Sunda Klasik, Wayang Golek, Pantun, Kendang Penca, Degung atanapi seni Karawitan Sunda sanésna anu kalebet kana lagu-lagu buhun sareng langka atanapi tos teu aya di pasaran. Kawih wanda anyar anu dipirig ku waditra salian ti waditra Sunda (contona band, orkes sjbn) moal dimuat didieu, margi masih kénéh seueur di pasaran.

 


 
Sort: Recent | Popular Grid List
SKKS CITY-LEMBUR KURING
by 0003. Raden Wiraatmadja, Mantri Jero SKKS. on January 31, 2014 at 6:29 AM
804 Views - 0 Comments

Movie Picture Gempungan Baraya SKKS Kade...
by 2001. Chandra Dinata on June 19, 2013 at 8:08 AM
1734 Views - 1 Comment

SITUS BATU KUJANG,Gunung Salak
by 0003. Raden Wiraatmadja, Mantri Jero SKKS. on June 18, 2013 at 8:59 PM
2552 Views - 2 Comments

Lutung Kasarung 2
by 0003. Raden Wiraatmadja, Mantri Jero SKKS. on May 8, 2013 at 1:33 AM
1660 Views - 1 Comment

Lutung Kasarung 1
by 0003. Raden Wiraatmadja, Mantri Jero SKKS. on May 8, 2013 at 1:32 AM
1298 Views - 0 Comments

Galur Catur ti Pakujajar ( I )
by 0003. Raden Wiraatmadja, Mantri Jero SKKS. on March 4, 2013 at 5:27 AM
849 Views - 0 Comments

Cupu Manik Astagina.Bag-2.Ki Ihwan Natap...
by 0003. Raden Wiraatmadja, Mantri Jero SKKS. on February 27, 2013 at 4:07 AM
1524 Views - 0 Comments

Cupu Manik Astagina.Bag-1.Ki Ihwan Natap...
by 0003. Raden Wiraatmadja, Mantri Jero SKKS. on February 27, 2013 at 4:05 AM
969 Views - 0 Comments

Purwa Wiwitan Saresehan SKKS ka-2(Ki Man...
by 0003. Raden Wiraatmadja, Mantri Jero SKKS. on February 27, 2013 at 4:04 AM
1259 Views - 0 Comments

Purwa Wiwitan Saresehan SKKS ka-2(Ki Man...
by 0003. Raden Wiraatmadja, Mantri Jero SKKS. on February 27, 2013 at 4:03 AM
683 Views - 0 Comments

Sampurasun, Ki Iwan Natapradja,Girang Pu...
by 0003. Raden Wiraatmadja, Mantri Jero SKKS. on February 27, 2013 at 4:02 AM
608 Views - 0 Comments

Wawancara TV,Ki H Ihwan Natapradja,ngeun...
by 0003. Raden Wiraatmadja, Mantri Jero SKKS. on February 27, 2013 at 3:58 AM
791 Views - 0 Comments


1 - 12 of 156 Videos

Baraya SKKS moal Nyebat Jawa Barat tapi TATAR SUNDA

BEWARA TI PUPUHU

Baraya SKKS anu hoyong ngaos seratan-seratan Ki H Iwan Natapradja salengkepna, kayaning buku, artikel, bahasan, guaran, guguritan dina rupi-rupi topik mangga klik di http://pustakapakujajar.com

Video Panganyarna

803 views - 0 comments
2550 views - 2 comments
1659 views - 1 comment

Langganan ka SKKS

Acara Bakal Datang

No upcoming events

ASONG-SARAN

  • "Urang hirupkeun deui kabiasaan hade sepuh kapungkur anu teu weleh someah kasasama sok sanajan teu wawuh tapi teu weleh silih ajenan ngajaga tatali wargi"
    r.wiraatmadja
    Kabiasaan nu hade
  • "Wilujeng siang.kasadaya baraya ditatar sunda.seja tumaros pami bade upload pto dmana..teras ieu web teu tiasa di akses ngange hp nya hatur nuhun."