Video Gallery Add Video

KATANGTOSAN:

Tayangan di ieu rohangan kedah kalebet kana kategori Kawih Sunda, Tembang Sunda (Cianjuran, Ciawian, Cigawiran), Gamelan Sunda Klasik, Wayang Golek, Pantun, Kendang Penca, Degung atanapi seni Karawitan Sunda sanésna anu kalebet kana lagu-lagu buhun sareng langka atanapi tos teu aya di pasaran. Kawih wanda anyar anu dipirig ku waditra salian ti waditra Sunda (contona band, orkes sjbn) moal dimuat didieu, margi masih kénéh seueur di pasaran.

 


 
Sort: Recent | Popular Grid List
SKKS CITY-LEMBUR KURING
by 0003. Raden Wiraatmadja, Mantri Jero SKKS. on January 31, 2014 at 6:29 AM
202 Views - 0 Comments

Movie Picture Gempungan Baraya SKKS Kade...
by 2001. Chandra Dinata on June 19, 2013 at 8:08 AM
1098 Views - 1 Comment

SITUS BATU KUJANG,Gunung Salak
by 0003. Raden Wiraatmadja, Mantri Jero SKKS. on June 18, 2013 at 8:59 PM
1717 Views - 2 Comments

Lutung Kasarung 2
by 0003. Raden Wiraatmadja, Mantri Jero SKKS. on May 8, 2013 at 1:33 AM
1093 Views - 1 Comment

Lutung Kasarung 1
by 0003. Raden Wiraatmadja, Mantri Jero SKKS. on May 8, 2013 at 1:32 AM
1126 Views - 0 Comments

Galur Catur ti Pakujajar ( I )
by 0003. Raden Wiraatmadja, Mantri Jero SKKS. on March 4, 2013 at 5:27 AM
689 Views - 0 Comments

Cupu Manik Astagina.Bag-2.Ki Ihwan Natap...
by 0003. Raden Wiraatmadja, Mantri Jero SKKS. on February 27, 2013 at 4:07 AM
1176 Views - 0 Comments

Cupu Manik Astagina.Bag-1.Ki Ihwan Natap...
by 0003. Raden Wiraatmadja, Mantri Jero SKKS. on February 27, 2013 at 4:05 AM
699 Views - 0 Comments

Purwa Wiwitan Saresehan SKKS ka-2(Ki Man...
by 0003. Raden Wiraatmadja, Mantri Jero SKKS. on February 27, 2013 at 4:04 AM
1019 Views - 0 Comments

Purwa Wiwitan Saresehan SKKS ka-2(Ki Man...
by 0003. Raden Wiraatmadja, Mantri Jero SKKS. on February 27, 2013 at 4:03 AM
554 Views - 0 Comments

Sampurasun, Ki Iwan Natapradja,Girang Pu...
by 0003. Raden Wiraatmadja, Mantri Jero SKKS. on February 27, 2013 at 4:02 AM
500 Views - 0 Comments

Wawancara TV,Ki H Ihwan Natapradja,ngeun...
by 0003. Raden Wiraatmadja, Mantri Jero SKKS. on February 27, 2013 at 3:58 AM
648 Views - 0 Comments


1 - 12 of 156 Videos

Baraya SKKS moal Nyebat Jawa Barat tapi TATAR SUNDA

BEWARA TI PUPUHU

Baraya SKKS anu hoyong ngaos seratan-seratan Ki H Iwan Natapradja salengkepna, kayaning buku, artikel, bahasan, guaran, guguritan dina rupi-rupi topik mangga klik di http://pustakapakujajar.com

Video Panganyarna

200 views - 0 comments
1716 views - 2 comments
1092 views - 1 comment

Langganan ka SKKS

Acara Bakal Datang

No upcoming events

ASONG-SARAN

  • ""Mudah-mudahan jalan satapak téh sing geura janten jalan arageung, tapi ulah nepi ka Budaya Sunda leungit.Mihapé wéh masing-masing kumaha gé baé urang mah rék disebut prop..."
    ngamumule budaya sunda
    Jalan satapak
  • "NUHUN AH...PAMEDAK SARAN...UDAG SURI TELADANA TAFAKUR ALAM...ZIKIR JG FIKIR..."
    RUDI