Sampurasun
Wilujeng Sumping

Video Gallery Add Video

KATANGTOSAN:

Tayangan di ieu rohangan kedah kalebet kana kategori Kawih Sunda, Tembang Sunda (Cianjuran, Ciawian, Cigawiran), Gamelan Sunda Klasik, Wayang Golek, Pantun, Kendang Penca, Degung atanapi seni Karawitan Sunda sanésna anu kalebet kana lagu-lagu buhun sareng langka atanapi tos teu aya di pasaran. Kawih wanda anyar anu dipirig ku waditra salian ti waditra Sunda (contona band, orkes sjbn) moal dimuat didieu, margi masih kénéh seueur di pasaran.

 


 
Sort: Recent | Popular Grid List
Movie Picture Gempungan Baraya SKKS Kade...
by 2001. Chandra Dinata on June 19, 2013 at 8:08 AM
2581 Views - 1 Comment

SITUS BATU KUJANG,Gunung Salak
by 0003. Raden Wiraatmadja, Mantri Jero SKKS. on June 18, 2013 at 8:59 PM
3230 Views - 2 Comments

Galur Catur ti Pakujajar ( I )
by 0003. Raden Wiraatmadja, Mantri Jero SKKS. on March 4, 2013 at 5:27 AM
1171 Views - 0 Comments

Cupu Manik Astagina.Bag-2.Ki Ihwan Natap...
by 0003. Raden Wiraatmadja, Mantri Jero SKKS. on February 27, 2013 at 4:07 AM
2051 Views - 0 Comments

Cupu Manik Astagina.Bag-1.Ki Ihwan Natap...
by 0003. Raden Wiraatmadja, Mantri Jero SKKS. on February 27, 2013 at 4:05 AM
1327 Views - 0 Comments

Purwa Wiwitan Saresehan SKKS ka-2(Ki Man...
by 0003. Raden Wiraatmadja, Mantri Jero SKKS. on February 27, 2013 at 4:04 AM
1552 Views - 0 Comments

Purwa Wiwitan Saresehan SKKS ka-2(Ki Man...
by 0003. Raden Wiraatmadja, Mantri Jero SKKS. on February 27, 2013 at 4:03 AM
879 Views - 0 Comments

Sampurasun, Ki Iwan Natapradja,Girang Pu...
by 0003. Raden Wiraatmadja, Mantri Jero SKKS. on February 27, 2013 at 4:02 AM
819 Views - 0 Comments

Wawancara TV,Ki H Ihwan Natapradja,ngeun...
by 0003. Raden Wiraatmadja, Mantri Jero SKKS. on February 27, 2013 at 3:58 AM
1018 Views - 0 Comments

dangding
by 1716.EKO PUTRAADA (Si Balakasadut) on February 19, 2013 at 10:50 PM
636 Views - 0 Comments

Misteri Gunung Padang
by 0003.Wiraatmadja Suba Kusumah,Girang Serat 2 on April 24, 2012 at 5:20 AM
1950 Views - 1 Comment

Rajah Siliwangi
by 0003.Wiraatmadja Suba Kusumah,Girang Serat 2 on February 15, 2012 at 7:36 AM
2453 Views - 5 Comments


1 - 12 of 147 Videos

Baraya SKKS moal Nyebat Jawa Barat tapi TATAR SUNDA

BEWARA TI PUPUHU

Baraya SKKS anu hoyong ngaos seratan-seratan Ki H Iwan Natapradja salengkepna, kayaning buku, artikel, bahasan, guaran, guguritan dina rupi-rupi topik mangga klik di http://pustakapakujajar.com

Video Panganyarna

3230 views - 2 comments
1171 views - 0 comments

Langganan ka SKKS

Acara Bakal Datang

No upcoming events

ASONG-SARAN

  • "Urang hirupkeun deui kabiasaan hade sepuh kapungkur anu teu weleh someah kasasama sok sanajan teu wawuh tapi teu weleh silih ajenan ngajaga tatali wargi"
    r.wiraatmadja
    Kabiasaan nu hade
  • "Wilujeng siang.kasadaya baraya ditatar sunda.seja tumaros pami bade upload pto dmana..teras ieu web teu tiasa di akses ngange hp nya hatur nuhun."