Sampurasun
Wilujeng Sumping

KI SOENDA TEMPO DOELOE

Kaulinan Oray-Orayan (1900 an)

« Back to Album Photo 27 of 46 Previous | Next
Kaulinan Oray-Orayan (1900 an)
Posted on January 13, 2011 Full Size| Slideshow

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

1 Comment

Reply 0012.Rd.Subur.M.Natapradja
4:37 AM on April 22, 2011 
Xixixixi...asa kaemutan deui kana kaulinan anu ieu mah kapungkur di bandung di jalan cemara tepat na, ka alaman pisan , benten pisan sareng barudak ayeuna mah, sakedik2 PS atanapi Nintendo jsb...... duka teh engke 40 thn deui ti kiwari bakalan kumaha rupi tur bentuk na kaulinan barudak teh.

Baraya SKKS moal Nyebat Jawa Barat tapi TATAR SUNDA

BEWARA TI PUPUHU

Baraya SKKS anu hoyong ngaos seratan-seratan Ki H Iwan Natapradja salengkepna, kayaning buku, artikel, bahasan, guaran, guguritan dina rupi-rupi topik mangga klik di http://pustakapakujajar.com

Video Panganyarna

739 views - 0 comments
2440 views - 2 comments
1583 views - 1 comment

Langganan ka SKKS

Acara Bakal Datang

No upcoming events

ASONG-SARAN

  • "Urang hirupkeun deui kabiasaan hade sepuh kapungkur anu teu weleh someah kasasama sok sanajan teu wawuh tapi teu weleh silih ajenan ngajaga tatali wargi"
    r.wiraatmadja
    Kabiasaan nu hade
  • "Wilujeng siang.kasadaya baraya ditatar sunda.seja tumaros pami bade upload pto dmana..teras ieu web teu tiasa di akses ngange hp nya hatur nuhun."