KI SOENDA TEMPO DOELOE

Kaulinan Oray-Orayan (1900 an)

« Back to Album Photo 27 of 46 Previous | Next
Kaulinan Oray-Orayan (1900 an)
Posted on January 13, 2011 Full Size| Slideshow

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

1 Comment

Reply 0012.Rd.Subur.M.Natapradja
4:37 AM on April 22, 2011 
Xixixixi...asa kaemutan deui kana kaulinan anu ieu mah kapungkur di bandung di jalan cemara tepat na, ka alaman pisan , benten pisan sareng barudak ayeuna mah, sakedik2 PS atanapi Nintendo jsb...... duka teh engke 40 thn deui ti kiwari bakalan kumaha rupi tur bentuk na kaulinan barudak teh.

Baraya SKKS moal Nyebat Jawa Barat tapi TATAR SUNDA

BEWARA TI PUPUHU

Baraya SKKS anu hoyong ngaos seratan-seratan Ki H Iwan Natapradja salengkepna, kayaning buku, artikel, bahasan, guaran, guguritan dina rupi-rupi topik mangga klik di http://pustakapakujajar.com

Video Panganyarna

191 views - 0 comments
1703 views - 2 comments
1083 views - 1 comment

Langganan ka SKKS

Acara Bakal Datang

No upcoming events

ASONG-SARAN

  • ""Mudah-mudahan jalan satapak téh sing geura janten jalan arageung, tapi ulah nepi ka Budaya Sunda leungit.Mihapé wéh masing-masing kumaha gé baé urang mah rék disebut prop..."
    ngamumule budaya sunda
    Jalan satapak
  • "NUHUN AH...PAMEDAK SARAN...UDAG SURI TELADANA TAFAKUR ALAM...ZIKIR JG FIKIR..."
    RUDI